Τρίτη 16 Απριλίου 2019

"Το Μαντήλι της Νεράιδας" από τον Σύλλογο Παλαμά "Δρώμενα"

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου, μέσα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Κέντρου Πολλαπλών Χρήσεων του δήμου Παλαμά η παράσταση του Συλλόγου μας με τίτλο "Το Μαντήλι της Νεράιδας"!!

Μέσα από την εξαιρετική αφήγηση του κου. Γιώργου Διδάγγελου και της κας. Ντζερεμέ Σοφίας, το παραμύθι, οι παραδοσιακοί χοροί και ο μοντέρνος χορός ενώθηκαν σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Ευχαριστούμε τους αφηγητές μας, όλους τους χορευτές μικρούς και μεγάλους, τους εκπροσώπους συλλόγων και φορέων, τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης,τις κυρίες του συλλόγου, τα μέλη του Δ.Σ των Δρώμενων και όλους όσους μας τίμησαν για μια ακόμη φορά!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής