Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Θερμά Συγχαρητήρια στα κορίτσια του ΓΕΛ Παλαμά απο τον Αχιλλέα Καραλή

"Καλπάζουν" προς την κορυφή τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του ΓΕΛ Παλαμά.
Υπερύσχυσαν του 1ου ΓΕΛ Ρεθύμνου με 42 - 14

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στα κορίτσια του ΓΕΛ Παλαμά και στον άξιο προπονητή τους Κώστα Σερίφη που μας γέμισαν χαρά και περηφάνια προσπερνώντας και το εμπόδιο αυτό. Η ήδη λαμπρή σας πορεία με την επιτυχία σας αυτή να προκριθείτε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος περνώντας και το σκόπελο του 1ου ΓΕΛ Ρεθύμνου μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι και συγκινημένοι.
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, ότι ο συνδυασμός της άριστης οργάνωσης μιας σχολικής ομάδας και η αξιοποίηση κάθε διαθέσιμης δυνατότητας ενίσχυσης των μαθητών μας με πείσμα, σκληρή δουλειά και επιμονή μπορείς να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και να στεφθεί νικητής.
Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο για την κατάκτηση της κορυφής

Για τη "Νέα πορεία Παλαμά"
ο υποψήφιος Δήμαρχος Παλαμά
      Αχιλλέας Καραλής







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής