Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Δήλωση Υποψηφιότητας Χρυσούλας Θεοδ. Γκαρέλη

Κινούμενη από την επιτακτική ανάγκη της εποχής μας για αλλαγές, που θα έρθουν μέσα από αγώνες και σύμπνοια, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Αχιλλέα Καραλή και να πλαισιώσω το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Πιστεύω, ότι η δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ», μπορεί να αντεπεξέλθει στις επικρατούσες δύσκολες συνθήκες και να δημιουργήσει το  αναπτυξιακό περιβάλλον που έχει ανάγκη ο Δήμος μας και το οποίο αποτελεί το κοινό όραμα όσων συμμετέχουμε στην παράταξη αυτή.
Οι θέσεις που διατυπώνονται στο πρόγραμμά μας αφορούν στην καλύτερη διαβίωση όλων των συνδημοτών και αποτελούν στόχους για μια νέα πνοή στον τόπο μας.
Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, διεκδικώ το τιμητικό αξίωμα της δημοτικής συμβούλου, μέσω της ψήφου σας, γιατί έχω τη θέληση και τη δυνατότητα να σταθώ στο πλάι σας και να συμβάλω τα μέγιστα προς την κατεύθυνση της υλοποίησης των στόχων μας που αφορούν στην στήριξη της κοινωνίας μας που πλήττεται.

  Χρυσούλα Θεοδώρου Γκαρέλη
Υποψήφια Δημ. Σύμβουλος Παλαμά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής