Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Αυτοκτονία 54χρονου στην Ιτέα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ιτέας στο άκουσμα της είδησης ότι ο 54χρονος Γιώργος Αγγέλου του Αθανασίου έθεσε τέρμα τη ζωή του σήμερα το πρωί δια απαγχονισμού.

Από την αστυνομία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας διότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας άφησε ιδιόχειρο πολυσέλιδο σημείωμα.

Οι χωριανοί κάνουν λόγο για προσωπικούς λόγους που οδήγησαν τον νεαρό να θέσει τέλος στην ζωή του.
Το άψυχο σώμα του βρήκαν συγγενείς του στο σπίτι του και κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που απλά διαπίστωσε τον θάνατό του.

(Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής