Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Δήλωση Υποψηφιότητας Χρήστου Επαμ. Σπυρόπουλου

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ,ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ!!!

ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΙΟΥ 2019, ΔΗΛΩΝΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΜΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ <<ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΛΑΜΑ >> ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ Κο ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΛΗ.
ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΨΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ. ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ. ΛΟΓΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΝΟΥΜΕ.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΝ ΨΗΦΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ <<ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΛΑΜΑ>> ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΜΕΣΑ.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.
ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ

ΤΗΛ.6974-306212
WHAT’S-UP. 6975-815900

e-mail: cavaspiropoulos@gmail.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής