Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παλαμά Αχιλλέας Καραλής συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό

Ο υποψήφιος δήμαρχος Παλαμά Αχιλλέας Καραλής και αντιπροσωπευτική ομάδα στελεχών της δημοτικής παράταξης "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΛΑΜΑ" πραγματοποίησαν εποικοδομητική συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ανταποκρινόμενοι σε σχετική πρόσκλησή του.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των καθιερωμένων δημιουργικών συναντήσεων με όλους τους φορείς, ο υποψήφιος δήμαρχος Αχιλλέας Καραλής μαζί με αντιπροσωπεία υποψ. δημοτικών συμβούλων της παράταξης, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Περιφερειάρχη για καίρια ζητήματα που απασχολούν την περιοχή του δήμου Παλαμά.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα θέματα και εκείνα που σχετίζονται και με τις προσεχείς εκλογές. Επιπρόσθετα, κρίθηκε ως απαραίτητη η θεσμική συνεργασία για την τόνωση της εξωστρέφειας μέσα από την συνδυαστική ανάδειξη του μεγάλου θρησκευτικού, πολιτιστικού, λαογραφικού και ιστορικού πλούτου της περιοχής.
Βεβαίως αναγνωρίστηκε το σημαντικό έργο που έχει έως σήμερα επιτελέσει η Περιφέρεια στην περιοχή του δήμου μας σε πολλά επίπεδα καθώς ο κ. Αγοραστός και οι συνεργάτες του παραμένουν σταθεροί αρωγοί και σύμμαχοι της περιοχής.
Εν συνεχεία, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας προχώρησε σε ενημέρωση για τις δυνατότητες που υπάρχουν και για τα έργα που έχουν σχεδιαστεί ή είναι σε φάση υλοποίησης.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την αμφίδρομη δέσμευση για τη θεμελίωση μίας παραγωγικής συνεργασίας κατά την ερχόμενη αυτοδιοικητική περίοδο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής