Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Παρουσίαση του βιβλίου του Βαγγέλη Ντελή «Πού πηγαίνεις χωρίς ουρανό;» στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων, η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας με την υποστήριξη της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, χθές την Τρίτη 16 Απριλίου στις 7.30μ.μ. σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο "Κιέριον", παρουσίασαν το βιβλίο του φιλολόγου και συγγραφέα Βαγγέλη Ντελή «Πού πηγαίνεις χωρίς ουρανό;»

Για το βιβλίο μίλησε ο Δημήτρης Ρήτας, φιλόλογος, συγγραφέας, στιχουργός και Δ/ντής του Περιφερειακού Θεάτρου Καρδίτσας.
Αποσπάσματα των έργων απέδωσαν οι ηθοποιοί Βάσω Μακρή και Παύλος Βησσαρίου.
Κιθάρα έπαιξε ο Χρήστος Διαμαντής, καθηγητής μουσικής.
Την εκδήλωση συντόνισε η Κατερίνα Σταθοπούλου, φιλόλογος.

Ο Βαγγέλης φανερά συγκινημένος δήλωσε:
"Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά χθες στο Κιέριον! Η παρουσίαση του νέου βιβλίου μου "Πού πηγαίνεις χωρίς ουρανό;" σε μια κατάμεστη αίθουσα με παλιούς και νέους φίλους μου, με ξεχωριστούς συντελεστές κι όμορφη ατμόσφαιρα, με γέμισε χαρά και δύναμη να συνεχίσω...Σας ευχαριστώ όλους!"

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής