Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Με νέο ασθενοφόρο εξοπλίστηκε το κέντρο Υγείας Παλαμά

Με 12 νέα, σύγχρονα, ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας στη Θεσσαλία μεταξύ των οποίων και τα Κέντρα Υγείας του Παλαμά και του Μουζακίου.
Τα νέα ασθενοφόρα, που αποκτήθηκαν μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, παραδόθηκαν χθες στους προϊσταμένους και τους οδηγούς των νέων Κέντρων υγείας, ενώ από την πλευρά του, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ, Λάζαρος Μακρής σημείωσε ότι υπάρχει συνεχής επαφή με τη διοίκηση του ΕΚΑΒ στην Αθήνα, ώστε ο στόλος να είναι υπερπλήρης.
Χαρακτηριστικά, ο κ. Μακρής ανέφερε:
- Όπως πάντα, μετά από έναν παραγωγικό διάλογο αποφασίστηκε ώστε όλα τα νέα ασθενοφόρα να αξιοποιηθούν πλήρως και χωρίς ιδιοκτησιακή αντίληψη ή άλλα διοικητικά συμπλέγματα, να ενισχύσουμε τον στόλο του ΕΚΑΒ.

Η Διοικητής του Γ.Ν. Καρδίτσας κα Δάλλα, ο Δ/ντής Κέντρου Υγείας Παλαμά κ. Χρούμπ Ιωσήφ καθώς και δύο οδηγοί των αντίστοιχων Κέντρων Υγείας, παρέστησαν κατά την χθεσινή παράδοση των νέων σύγχρονων ασθενοφόρων, με τα οποία εξοπλίσθηκε η 5η Υ.Π.Ε. Θεσσαλίας, και παρέλαβε για λογαριασμό των Κ.Υ. Μουζακίου και Παλαμά δύο (2) ασθενοφόρα, τα οποία θα αναβαθμίσουν στο μέγιστο την προνοσοκομειακή φροντίδα των πολιτών των Δήμων Μουζακίου και Παλαμά.


1 σχόλιο:

Κωνσταντίνος Μητράκος είπε...

Λείπουν όμως ... οι οδηγοί .Αν σου περισεύει χρόνος Paolo έλα να καλύψεις καμμία βάρδια...!