Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Κύριε Σακελλαρίου σας επιστρέφω την ντροπή

Για λόγους ηθικής τάξης και δημοτικής συνείδησης οφείλω μία απάντηση, πρώτον στους δημότες Παλαμά και δεύτερον στον δήμαρχο κ. Σακελλαρίου.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ:
Οι οφειλές προς εμένα αφορούν τον πρώην Δήμο Φύλλου και πρώην Δήμο Παλαμά από το 2009 και 2010, τότε που ουδεμία σχέση είχα με τα Δημοτικά. Επειδή η οφειλή αυτή δεν ήταν δυνατό να εισπραχθεί λόγω έλλειψης αποφάσεων, κατέφυγα στα δικαστήρια με αγωγή κατά του Δήμου Παλαμά. Την ίδια διαδικασία ακολούθησαν και εκατοντάδες ελεύθεροι επαγγελματίες.
Δικαιώθηκα Πρωτόδικα και αντί να πληρωθώ, θα είχε τελειώσει εκεί το θέμα, ο νυν Δήμαρχος Παλαμά αρνήθηκε την πληρωμή και άσκησε έφεση εναντίον μου στο Εφετείο.
Δικαιώθηκα και στο Εφετείο για το ποσό του οφειλόμενου Κεφαλαίου προσαυξημένο νομιμοτόκως.
Στη συνέχεια τον Ιούλιο του 2019 κατατέθηκαν στη Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου τα τιμολόγια των δικαστικών αποφάσεων για να πληρωθώ. Ακολούθως πληρώθηκα ΜΟΝΟ το Κεφάλαιο χωρίς τους τόκους. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Δήμαρχο, ο οποίος μου είπε δεν πληρώνω τόκους, αλλά κάνε κατάσχεση λογαριασμού για να πληρωθείς. Μετά από αυτό και σε επικοινωνία με την Οικονομική Υπηρεσία η οποία απαίτησε να μη γίνει κατάσχεση λογ/σμού εντός του 2019 και να γίνει το 2020. Σεβάστηκα την πρόταση της, έτσι ώστε η πληρωμή να γίνει το 2020.
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ της 28/1/2020 και πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ο κ. Δήμαρχος επιτέθηκε σε μένα και στους Δημοτικούς Συμβούλους μου, χαρακτηρίζοντας ανήθικη την ενέργειά μου αυτή.
Αντί κ. Δήμαρχε να μάθεις σωστά τη δουλειά του Δημάρχου και να μη χρειάζονται δικαστικές αποφάσεις (διαδικασία την οποία και εσύ συνεχίζεις) με παραπανήσια δικαστικά έξοδα, μέμφεσαι εμένα.
Σου επιστρέφω λοιπόν την ντροπή.
Επίσης κ. Δήμαρχε αντί να ντρέπεσαι που για πρώτη φορά στα χρονικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης απεχώρησε η συμπολίτευση και το Συμβούλιο διαλύθηκε, εσύ το αναφέρεις ως καύχημα.
Δήμαρχε προεκλογικά επειδή είσαι ο μοναδικός Δήμαρχος στην Ελλάδα που δεν έκανες ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ, το μόνο που επικαλέστηκες ήταν ότι συμμόρφωσες τα οικονομικά του Δήμου.
Παρόλα αυτά στο χθεσινό σου κείμενο γράφεις ότι «Ο Δήμος είναι σε δεινή οικονομική θέση, αδυνατεί να πληρώσει και έχει οικονομική αδυναμία».
Είπες ψέματα κύριε Δήμαρχε, εξαπάτησες τους δημότες για να επανεκλεγείς;;
Ναι ή όχι;;
Και τολμάς να μιλάς για ηθική.
ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ όποιος και αν είναι ο δικαιούχος έστω και αν είναι δημοτικός σύμβουλος. Όπως λες ο ίδιος πλήρωσες κάποιους τόκους. Γιατί σε μένα κάνεις εξαίρεση και επίθεση εκ του πονηρού;
Για την περίπτωσή σου ο θυμόσοφος λαός λέει:
«Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το Βόδι».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής