Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας μαζί με την χορωδία Παλαμά στα "Τιτάνεια"

Με επίκεντρο την κεντρική πλατεία Τιτάνων του Παλαμά, πραγματοποιούνται και φέτος οι τριήμερες εκδηλώσεις «Τιτάνεια», που είναι θεσμός για το δήμο Παλαμά, αφού διοργανώνονται κάθε χρόνο τέτοια εποχή, επί μια εικοσαετία.

Και οι φετινές εκδηλώσεις των «Τιτανείων» διοργανώθηκαν από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό οργανισμό του δήμου Παλαμά (ΔΟΠΑΠΑΠ), και συγκεντρώνουν την προσοχή και το ενδιαφέρον εκατοντάδων Δημοτών.
Και οι φετινές εκδηλώσεις των "Τιτανείων" δεν έχασαν τίποτα από την μεγαλοπρέπεια που τους ταιριάζει, παρά την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και ο δήμος.

Χθές Σάββατο βράδυ 2η μέρα των εκδηλώσεων την βραδυά άνοιξε η φιλαρμονική του δήμου, στήν συνέχεια η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας σε μια εξαιρετική εμφάνιση και την βραδυά έκλεισε η χορωδία Παλαμά.


















7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ούτε ένα νεράκι βρε παιδια ετσι για να μην ξεραθει το λαριγγυ μας, στο φεστιβαλ ενιππέα βάζατε και στις τσαντες για τον δρομο

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι! Αν θες, σου λέει ο Παλαμιώτης, υπάρχουν τα γύρω μαγαζιά στην πλατεία για πιεις ότι γουστάρεις!

Παύλος Σαμαράς είπε...

Στην Αρχαία Ελλάδα η φιλοξενία θεωρούταν πράξη αρετής. Υπήρχε θεία
απαίτηση για την περιποίηση των ξένων και θεωρείτο αμάρτημα η κακή
αντιμετώπισή τους. Εξάλλου προστάτης της φιλοξενίας ήταν ο Δίας ο οποίος
ονομαζόταν Ξένιος Ζευς. Η φιλοξενία ακολουθούσε μία ιεροτελεστία και
παρέχονταν σε κάθε ξένο, ο οποίος ανεξάρτητα από την τάξη που ανήκε,
μπορούσε να μείνει και να φιλοξενηθεί...

Ανώνυμος είπε...

Φιλοξενια και εθελοντισμος είναι ξένα για τον παλαμά άδικα ασχολειστε)))

Ανώνυμος είπε...

Παλι καλα ευτυχως ειχαν ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΑΘΗΚΕ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΤΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΛΕΜΕ...! ΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΩΣΟΥΝ ΝΕΡΟ Η ΦΑΙ ΤΖΑΜΠΑ! ΜΠΑ... ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΥΡΤΙΚΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ!!!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ.. Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΖΕΙ! ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΤΙΤΑΝΕΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΣ ΤΙΤΑΝΙΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΤΙΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ.ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΑΛΙ....ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...!

Ανώνυμος είπε...

Άραγε θα ξαναδούμε την Δημοτική χορωδία Παλαμά;; Το Δημοτικό Ωδείο θα συνεχίσει; Οι καθηγητές πληρώθηκαν; οι προηγούμενοι; Τα γήπεδα στα χωριά θα συντηρηθούν; Τα εγκατελειμένα σχολεία θα γίνουν βιβλιοθήκες; Εργάτες καθαριότητας για τις πλατείες και τα χορτάρια στα χωριά;; κ.α. ιδού η Ρόδος ιδού... Για να δούμε τι ΘΑ δούμε...λοιπόν !

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής