Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Προσωπική δικαίωση αλλά το πρόβλημα παραμένει!

Σε πρόσφατη παρέμβασή μας είχαμε αναφερθεί στο αγκάθι της τοπικής αυτοδιοίκησης που είναι οι απευθείας αναθέσεις έργων.
Μια διαδικασία που προκαλεί εύλογα ερωτήματα και εύκολα στοχοποιείται καθώς επιλέγονται ανάδοχοι προσκείμενοι στη Δημοτική Αρχή.
Κι όταν φυσικά παρακάμπτεται η καθόλα νόμιμη διαδικασία δημοπράτησης έργων παραμένει έκθετη η δημοτική αρχή στα σενάρια διασπάθισης του δημοσίου χρήματος.

Γινόμαστε αμέσως πιο σαφείς.

Αναφέραμε για το ποσό του 1.000.000 ευρώ που κατατμήθηκε σε ποσά 333.000 ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών από τον Ιανό στο οδικό δίκτυο της περιοχής μας, με  απευθείας αναθέσεις, λόγω του κατεπείγοντος...πατήστε ΕΔΩ
Το κατεπείγον όμως κατέρρευσε αφού η επιλογή αναδόχων αποδείχθηκε ανεπαρκής.
Έτσι τα έργα δεν άρχισαν και το χειρότερο ήλθε σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου μας, με αίτημα για τρίμηνη παράταση, με επιχείρημα τα άσχημα καιρικά φαινομένα και τον Covid.
Αν βέβαια ακολουθούνταν η διαδικασία της δημοπράτησης, ασφαλώς ο Δήμος μας θα πετύχαινε ένα σοβαρό ποσοστό έκπτωσης, ενώ θα υπήρχαν σαφείς συμβατικές υποχρεώσεις.
Δυστυχώς για σας κ δήμαρχε του Παλαμά δικαιωθήκαμε για άλλη μια φορά.
Και δεν το επικαλούμαστε με ικανοποίηση, αλλά με αρκετή δόση προβληματισμού γιατί περιμέναμε χρηστή Διοίκηση για το καλό του δήμου μας.
Οι αποφάσεις σας και οι πράξεις σας καταδεικνύουν μια πολιτική εξυπηρέτησης προσωπικών επιλογών και εξυπηρέτησης ημετέρων.
Ας ελπίσουμε ότι τα έργα θα περαιωθούν στην οριζόμενη νέα προθεσμία του καλοκαιριού κι ότι στο μέλλον δεν θα προσφύγετε ξανά στην τακτική των απευθείας αναθέσεων.
Τότε ασφαλώς θα κατηγορηθείτε για εξόφληση προεκλογικών γραμματίων....
                
            της δημοτικής συμβούλου μείζονος μειοψηφίας
                           ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗΣ


1 σχόλιο:

Ronnie Finance Ltd / Financial Services For Help είπε...

Hello Everyone,

Welcome to the future! Financing made easy with Dr. Mark Thomas

Have you been looking for financing options for your new business plans, Are you seeking a loan to expand your existing business, Do you find yourself in a bit of trouble with unpaid bills and you don’t know which way to go or where to turn to? Have you been turned down by your banks? Mrs Susan Brian Loan Grants says YES when your banks say NO. Contact us as we offer financial services at a low and affordable interest rate of 3% for long and short term loans. Interested applicants should contact us for further loan acquisition procedures.

Our services include the following:
*Refinancing Loans
* Car Loan
*Truck Loans
* Home Loan
* Mortgage Loan
* Debt Consolidation Loan
* Business Loan [secure and unsecured]
* Personal Loan [secure and unsecured]
* Students Loan and so many others.

For more info;
contact us today (ronniefinancehome247@gmail.com)Text/Call +91(9311856893) Look forward to your response
Dr. Mark Thomas

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής