Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Πρόταση στην Δημοτική Αρχή για ονομασία Οδού

Κάνοντας μια βόλτα στην Ιτέα μπορεί κάποιος να διαπιστώσει την αρτιότητα ενός ασφαλτοστρωμένου δρόμου που έγινε πρόσφατα σε αγροτική περιοχή. Ένας δρόμος ολοκαίνουργιος, με διαγράμμιση στο μέσο και όλες τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες, τόσο που θα τον ζήλευαν όλοι οι όμοροι δήμοι. 
Στα πλαίσια λοιπόν της ονοματοδοσίας που κατά καιρούς πραγματοποιούν οι Δήμοι τιμώντας κάποια πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα ήταν δίκαιο ο δρόμος αυτός να φέρει από δω και στο εξής το όνομα του αντιδημάρχου ΜΑΚΗ ΚΟΝΤΟΒΑΙΟΥ, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τόσο ο εμπνευστής αυτού του έργου όσο και ο αντιδήμαρχος που τον υλοποίησε. 
Το θεωρούμε λογικό, διότι αν οι επόμενες γενιές αναρωτηθούν, γιατί αυτός ο δρόμος ονομάζεται οδός ΜΑΚΗ ΚΟΝΤΟΒΑΙΟΥ, πέρα απ' τα παραπάνω που αναφέρουμε ο δρόμος αυτός οδηγεί και καταλήγει στα αγροκτήματα του. 
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, δημοτικός σύμβουλος της περιοχής έθεσε ερώτημα για την διαγράμμιση στον περιφερειακό δρόμο που διέρχεται μπροστά από τον Άγιο Αθανάσιο της Ιτέας, όπου τα παράπονα των δημοτών είναι μόνιμα και έντονα (για την αστοχία της Δημοτικής Αρχής σε αυτόν το δρόμο με το Θέμα του φωτισμού, θα τα πούμε σε επόμενη ανάρτηση μας). Έντονα είναι επίσης τα παράπονα για τις λακκούβες και τους κατεστραμμένους δρόμους εντός του οικισμού καθώς και στις περισσότερες κοινότητες του Δήμου μας (εδώ αξίζει να ψάξουμε τι έγινε με τα εκατομμύρια που ήρθαν από τον Ιανό και τις φυσικές καταστροφές). Να μην αναφέρουμε καλύτερα και την διαδημοτική σύνδεση Παλαμά - Φαρκαδώνας όπου η κατάσταση του δρόμου είναι τέτοια που είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα. Ασφαλώς όμως η Δημοτική Αρχή έχει τις δικές της προτεραιότητες. 
Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του και προς το παρόν ας ελπίσουμε ότι θα υιοθετηθεί η πρόταση μας για την οδό Αντιδημάρχου ΜΑΚΗ ΚΟΝΤΟΒΑΙΟΥ.

της δημοτικής συμβούλου μείζονος μειοψηφίας 

              ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗΣ




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκεί έγινε και κάτι έστω και στον περιφερειακό για την Λεύκη που και ο κύριος Σακελλαρίου και ο κύριος Καραλής και ο κύριος Πολυγένης ψηφιστικατε στις εκλογές θα κάνετε καμία πρόταση για την Λεύκη τουλάχιστον για σήμανση τόρα που θα γίνει ο δρόμος Λεύκη Πολυνέρι άσφαλτος και Λεύκη πασχαλίτσα με 1000 περνάνε τα αυτοκίνητα η θα μας θυμηθείτε μόνο για ψήφο στις επόμενες εκλογές????η Λεύκη νοικιάζει 1256 στρέμματα πόσα χρήματα περνει ο δήμος??????? Και τι κάνατε όλοι σας για την Λεύκη???? Περιμένουμε όλοι οι κάτοικοι απαντήσεις

Ronnie Finance Ltd / Financial Services For Help είπε...

Hello Everyone,

Welcome to the future! Financing made easy with Dr. Mark Thomas

Have you been looking for financing options for your new business plans, Are you seeking a loan to expand your existing business, Do you find yourself in a bit of trouble with unpaid bills and you don’t know which way to go or where to turn to? Have you been turned down by your banks? Mrs Susan Brian Loan Grants says YES when your banks say NO. Contact us as we offer financial services at a low and affordable interest rate of 3% for long and short term loans. Interested applicants should contact us for further loan acquisition procedures.

Our services include the following:
*Refinancing Loans
* Car Loan
*Truck Loans
* Home Loan
* Mortgage Loan
* Debt Consolidation Loan
* Business Loan [secure and unsecured]
* Personal Loan [secure and unsecured]
* Students Loan and so many others.

For more info;
contact us today (ronniefinancehome247@gmail.com)Text/Call +91(9311856893) Look forward to your response
Dr. Mark Thomas

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής