Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθές την Κυριακή ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας στο Καφέ "Χαβάη" στήν Ιτέα του Αλέξανδρου Αγγέλου.

Τον Σύλλογο Γυναικών τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Πατσιαλής, ο Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου και Διευθυντής του Κ.Υ Παλαμά Ιωσήφ Χρούμπ, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αντώνης Αναστασόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Βαϊος Καραγιάννης και Θωμάς Τατσιός - Πέτρου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Λιάχανος, και οι πρόεδροι Συλλόγων.

Το Δ.Σ ευχαριστεί όλα τα μέλη που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

     Με τιμή
  Η Πρόεδρος
Τζένη Μακρή
































32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε αυτος ο Πασιαλής και η συνοδεία του μυρίστηκαν δημοσιότητα και πιθανό κέρδη και θέλουν να αρπάξουν.Προσέχετε οι σύλλογοι του χωριού μη ταυτιστειτε μ'αυτούς,μην πετάτε σωσίβια,θα βούλιαξε μαζί τους.Οι σύλλογοι ανήκουν στην Ιτέα,στον κόσμο της,είναι όρια πιο γνήσιο έχει αναδείξει το χωριό μας.Μακριά από όλους τους υποκριτές της τοπικής αυτοδιοίκησης.Μη σας εκβιάζουν με χρηματοδοτήσεις κλπ.Σαε έχουν ανάγκη ,δεν τους έχετε.Πάτησε πόδι,προσέξτε.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στις γυναίκες της Ιτέας... Από τους πιο γνήσιους και ορεξάτος συλλόγους.Μπράβο κυρίες!

Ανώνυμος είπε...

ολα καλα αλλα καποιοι ασχετοι τη δουλεια ειχαν εκει...

Ανώνυμος είπε...

Πως τα καταφέρνετε κάποιοι και πάτε την κουβέντα πάντα στη Δημοτική Αρχή και τι δουλειά αυτοί έχουν σε κάθε εκδήλωση ποτέ δεν το κατάλαβα. Είτε σας αρέσουν τα πρόσωπα είτε όχι, είναι θεσμοί, και οι σύλλογοι είναι υποχρεωμένοι να τους σεβαστούν. Αν μη τι άλλο οι σύλλογοι εκφράζουν τον πολιτισμό δεν μπαίνουν στη διαδικασία ποιος είναι τι και γιατί. Αυτούς εξέλεξε ο τόπος αυτούς έχουμε, αν δεν αρέσουν σε κάποιους αλλάξτε τους και μη βάζετε τους συλλόγους μπροστά. Είναι άλλη η δουλειά τους και όχι να κρίνουν ή να διώχνουν κόσμο από τις εκδηλώσεις τους. Και φυσικά όπως αναφέρεται και πιο πάνω επ' ουδενί να ταυτιστούν. Αυτά και .....καλά κρασιά τον Μάη

Ανώνυμος είπε...

Ήταν μια φορά κι έναν καιρό, ένα μικρό χωριό, σε μια χώρα μικρή χώρα την Ελλαδίτσα.
Εκεί, όποιος ήθελε, συκοφαντούσε όποιον ήθελε, χωρίς ποτέ κανένας να νοιαστεί.
Δεν πα να λέει; Έλεγαν μεταξύ τους. Όσο δεν συκοφαντεί εμένα, τι με κόφτει, με τόν τρελό θα τα βάλω;
Και το κακό δεν έλεγε να σταματήσει. Όλοι κοιτούσαν την πάρτη τους, κανείς τον διπλανό του και τον άκουγαν ολοι σιωπηλοί συνέχεια να συκοφαντεί.

Μέχρι που μια μέρα ο συκοφάντης άρχισε να συκοφαντεί και τα υπόλοιπα άτομα του χωριού.
Χαμός στο χωριό, έβρισε εμένα; έλεγε ο ένας, εμένα; έλεγε ο άλλος.
Ντροπή, όνειδος! Οποία χυδαιότης, μα σα δε ντρέπεται ο συκοφάντης..

Και τότε, γύρισαν τα άτομα, που βριζόντουσαν επί μήνες από τον ίδιο, και ρώτησαν πικραμένα...

Γιατί κανείς σας, συχωριανοί, δεν μίλησε όταν έβριζε εμάς;
Που ήσασταν όλοι εσείς τόσο καιρό, που τώρα θυμηθήκατε να φωνάξετε;
Εμείς δεν έχουμε προσωπικότητα; Τιμή; Όνομα; Αξίες;
Δεν είμαστε "εξαίρετα" μέλη της μικρής μας κοινωνίας;
Γιατί κανένας δεν ύψωσε τη φωνή του, να σταματήσει το κακό;
Γιατί κανένας δεν απομόνωσε τον συκοφάντη;
Γιατί τον κάνατε παρέα και συνεχίζετε να τον γλείφετε και να τον ακούτε;
Γιατί χωρίζετε την κοινωνία σε "αξιότιμους" και "ανύπαρκτους";

Και τότε κατάλαβαν το μυστικό.
Μην ψάχνεις συμπαράσταση, η να βρεις το δίκιο σου όταν αφήνεις τις συκοφαντίες να γίνουν χείμαρος, γιατί τότε θάναι αργά.

Εγώ σαν ένας ακόμη "ανύπαρκτος" κάτοικος αυτού του χωριού, αισθάνομαι απογοήτευση...Ντροπή κι απογοήτευση!
Κρίμα.. Χλιαρότητα μόνο, τίποτε άλλο...!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο παραμύθι... ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και που κάνει και δεν πρέπει να κρύβετε πίσω απο κανέναν φίλο ή φορέα. Αν έχει πρόβλημα με την Δημοτική αρχή να το πει με ονοματεπώνυμο κι όχι ανώνυμα ή μέσω φορέων. Οι σύλλογοι δεν είναι το μέσο σε αυτούς που είναι ενάντια στην τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι λάθος αυτό, θα ξαναγυρίσουν στα παλιά πάλι. Αφήστε τους στην ησυχία και το έργο τους και κάντε την κριτική σας ελεύθερα για τα Δημοτικά πεπραγμένα

Ανώνυμος είπε...

Ρε καλόπαιδα δεν το περιμένατε ότι οι πολλές αγκαλιές με τους δημαρχαιους θα κοστίσουν.Που ακούστηκε το καινούργιο να αγκαλιάζει το παλιό!
Θα κάνει ο Πολιτιστικός καμία εκδήλωση την καθαρή δευτέρα;μάζεψε τους γιατί θα βάλουν την τέντα.το μηδενικό έργο τους προσπαθούν να το καλύψουν αγκαλιαζοντας εσάς.μα είναι δυνατόν;ξυπνηστε είμαστε και μεις σύλλογος που σας ψηφίζουμε όχι μόνο το δ.σ. Ανοίξτε τα μάτια σας,το ανώνυμα σας πείραξε;

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι παραμύθι,αλλά η αλήθεια αλλιώς είναι.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι όπως μπορούμε την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά και γενικα όλο το χωριό μας.Οι σύλλογοι είναι ας πούμε το καλό κομμάτι του εαυτού μας λέω εγώ. Μέσω αυτών να βγάλουμε την καλή και όμορφη πλευρά της καρδιάς μας. Συμμετοχή, συνεργασία, προτάσεις, δημιουργία κλπ. Χρειαζόμαστε κάτι διαφορετικό. Η Δημοτική Αρχή την δουλειά της (την οποία δουλειά της) και εμείς στο Χωριό μας τη δικιά μας. Ας κάνουμε τα καλύτερα για τον τόπο μας, μας έχει ανάγκη. Κουράγιο στα παιδιά που τραβάνε το κουπί των συλλόγων. Επίσης και στον διαχειριστή του blog μια ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει: μας στέλνει την Ιτεα όπου κι αν βρισκόμαστε ανά την Ελλάδα (αλλά και εκτός συνόρων). Κάποιοι δεν είμαστε στο Χωριό κσι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις και περιμένουμε μια φωτογραφία να δούμε ένα κείμενο να διαβάσουμε ώστε να "μυρισουμε" λίγο από τον τόπο μας. Ευχαριστούμε γι'αυτό.
Η Ιτεα συγχωριανέ μου ΕΊΣΑΙ ΕΣΥ. Προστατέψε την.

Ανώνυμος είπε...

Σκληρά τα λόγια του παραμυθιού σου. Κι όμως αγαπητέ συγχωριανέ μου, έχεις απόλυτο δίκιο...

Ανώνυμος είπε...

Είναι φορές που μόνο με σκληρά λόγια μπορώ να εκφράσω την οργή, την απογοήτευση η την αγανάκτησή μου ανώνυμε 12:00 μ.μ.
Και όταν ακούω συκοφαντίες απο κάποιους, τα αισθάνομαι και τα τρία μαζί...

Ανώνυμος είπε...

"Η Ιτεα συγχωριανέ μου ΕΊΣΑΙ ΕΣΥ. Προστατέψε την"

Αναφέρομαι στον κάθε ανώνυμο συγχωριανό μου

Ανώνυμος είπε...

Και αφου δουμε φωτογραφιες απο το χωριο μας εμεις που δεν ειμαστε εκει τους δημαρχαιους και τους ακολουθους τους να μην χανουν πιτες και οτιδηποτε αλλο εν οψει εκλογων ειμαστε ενταξει.
Συνεχιστε λοιπον τις φωτογραφιες με τα καλα σας ρουχα μην μας περασει απο το μυαλο οτι υπαρχει και κανενα προβλημα.
Αφου οι δημαρχαιοι ειναι αυτοι που ειναι οπως ειπε καποιος παραπανω και ανυπαρκτοι καλεστε τους αφου ετσι ειθισται αλλα να κοψουν την πιτα οι ανθρωποι που πραγματικα κουραζονται και προσφερουν. Αυτοι εχουν και πραγματικα λογο να μιλησουν. Και ειναι πολλοι. Καθε φορα και αλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν αναφέρομαι στις φωτό των δημαρχαιων/παρατρεχαμενων/αβουλων συμβούλων.
Κατανοητό νομίζω τώρα.
Συμφωνώ με όσα λες.

Παύλος Σαμαράς είπε...

Υπάρχει πρόβλημα σήμερα στη σελίδα δεν αφαιρείται κανένα κείμενο...

:) είπε...

Ποιός συκοφαντεί ποιόν ρε παιδιά.
Διαβάζω τα σχόλια και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
Ποιός συκοφαντεί και ποιόν? Οι σύλλογοι συκοφαντούν την Δ.Αρχή ή το αντίστροφο?
Οι Δημότες συκοφαντούν τη Δ. Αρχή ή τους συλλόγους ή οι σύλλογοι συκοφαντούν τους Δημότες, βοηθήστε κάποιος να καταλάβω, τα έχετε κάνει αχταρμά. Ξεκαθαρίστε κάποιος

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει παιδια οντως υπαρχει θεμα με την σελιδα. Συγγνωμη στον διαχειριστη για το σχολιο οτι αφαιρουνται κειμενα.

Ανώνυμος είπε...

mia pita kopsame ki emeis oi gynaikes re paidia kai tha mas ti vgalete xini, eleos. den yparxoun anartiseis gia ti dimotiki arxi sto blog? ekei grapste. ti doulia exoun oi sullogoi me ti dimotiki arxi, eleos. tous emplekete ki autous me to dimo kai den einai swsto,
tous kanete kako, krima..

Ανώνυμος είπε...

Το να βλέπω το άδικο, και να κάνω πως δεν είδα, το να ακούω το ψέμα και την κατηγόρια, και να κάνω πως δεν άκουσα, είναι σαν να γίνομαι συνεργός. Προσπαθώντας να μην κακοκαρδίσω τον άδικο, είτε γιατί είναι φίλος, συγγενής, ισχυρό πρόσωπο, η για όποιον άλλο λόγο, και κλείνω το στόμα, κλείνω τα μάτια, το μόνο που κάνω, είναι το να δικαιολογώ την αδικία σιωπηλά.
Δεν νομίζω να λύνει κανένα πρόβλημα η ανοχή μας.
Υπάρχει και η συνείδηση σας λέω. Μόνο τα ζώα δεν έχουν...

Ανώνυμος είπε...

Τι γυρευει η αλεπου στο παζαρι;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ,απόλυτα δικαιολογημένη η διαμαρτυρία σας..Θαρρώ,πως οι άντρες σας μπλέξανε τα αυγά με τον Πασχάλη.!!.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει να κάνει με τις κυρίες,καθόλου βέβαια, τη δουλειά τους την κάνουν εξαιρετικά!
Έχει να κάνει με την ξετσιπωσια των Δημοτικών Αρχόντων που δεν αφήνουν πίτα για πίτα και πανηγύρι για πανηγύρι.Για Ουσιαστικά το ερώτημα ή η αγανάκτηση μαέστρο είναι ότι δεν έστρωσαν ούτε μισό τετραγωνικό μετρό πεζοδρομίου. Δεν τους είδαμε να εγκαινιάζουν κάποιο έργο, τίποτα, ανυπαρξία. Ούτε μισό τετραγωνικό αγαπητε.Εξωραϊσμός πουθενά αγαπητε,αυτό είναι το πρόβλημα.Δεν κάνανε τίποτα.
Ας κόψουν όσες πίτες θέλουν δε με απασχολεί προσωπικα. Πρέπει να γνωρίζουν όμως ότι είναι το έργο τους ΜΗΔΈΝ και αυτοί πολύ λίγοι σε σχέση με τις προσδοκίες που δημιούργησαν.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Ακου φίλε. Το πρωτόκολλο δεν μπορεί να παραβιαστεί απο κανένα Δ.Σ. κανενός συλλόγου..Οι θεσμοί κινδυνέυουν μόνο απ' αυτούς που τους υπηρετούν..ΟΜΩΣ τους θεσμικούς εκπροσώπους [τοπικής αυτοδ/σης] ποιός τους εξέλεξε??..Οταν λοιπόν θάρθουν πάλι οι εκλογές βάλε τα δυνατά σου να βγάλεις τους ικανούς...σου...διαφορετικά πάλι θα γκρινιάζεις.Είναι λοιπόν απαράδεκτο και ανούσιο να βγάζεις όλη τη χολή σου στη πίτα των γυναικών. Στεναχώρησες χωρίς να το καταλάβεις πολλές καρδούλες του ωραίου φύλου...γιατί??..Μη κάνεις το ίδιο και στη γιορτή πίτας του πολιτιστικού συλλόγου.

Ανώνυμος είπε...

Ακου φίλε η ταύτιση της κριτικής που κάνουμε στους τοπικούς άρχοντες με την παρουσία τους στην πίτα του συλλόγου των γυναικών, ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΎΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΖΉΛΕΥΤΗΩΝ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΜΑΣ (και της δικιάς μου και των άλλων). Βάλατε κάποιοι στο παιχνίδι τις γυναίκες ότι δήθεν στοχοποιουμε την πίτα τους! Αλλοίμονο από τέτοιους άνδρες!Δεν καταλαβαίνετε τι λέμε κάποιοι σχολιαστές;
Όσο για Θεσμούς και θεσμικές συμπεριφορές άστο καλύτερα.Τέτοιος ζήλος για τους δημοτικούς μας άρχοντες!Για όσα έγραψα πιο πριν έχεις να πεις κάτι;
Αφήστε τις γυναίκες στη δυναμική τους και τον πολιτιστικό εσείς οι προστάτες των θεσμών.
Σκυφτά κεφάλια έχουν οι κυρίες και οι κύριοι του πολιτιστικού και έχουν πετυχει πολλά και έχουν καθιερώσει πολλά! Μακάρι να ήταν έτσι και οι κύριοι του Δημου...

Ανώνυμος είπε...

Αν μου επιτρέπεται μια παρέμβαση στον ζωντανό διάλογο σας:
Εντάξει ας μπει μια τελεία.
Προβληματισμός και τροφή για σκέψη για όλους μας. Προσωπικα δεν είμαι ικανοποιημένος από την Δημοτική Αρχή, αλλά στηρίζω τις πρωτοβουλίες των συγχωριανών μου για ένα καλύτερο μέλλον.
Στηρίζουμε τους Συλλόγους, συμμετέχουμε ενεργα , προτείνουμε ιδέες καινούργιες, προσπαθούμε για το καλύτερο όλοι οι κάτοικοι.

Εχω ξαναπεί ότι Η ΙΤΕΑ ΕΊΝΑΙ ΜΈΣΑ ΜΑΣ.
ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

:) Εγώ πάντως είμαι ένθερμος υποστηρικτής των συλλόγων του χωριού μας όπως και πολλοί συγχωριανοί μου και για τη Δημοτική αρχή και όλο το συφερτό της νοιώθω σαν να έχω απέναντί μου τον ....Μπάγιεβιτς

Παύλος Σαμαράς είπε...

Ρε παιδιά βρείτε κάποιο ψευδώνυμο γιατι με το Ανώνυμος όλοι δεν ξέρουμε ποιος γράφει και ποιός απαντάει....

Ανώνυμος είπε...

Καλοοο !

παπα-στρουμφ είπε...

Το καλυτερο ολων!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακου μαγκίτη-γκρινιάρη. Σε πάω περισσότερο απο τους θεσμικούς εκπροσώπους που εξέλεξες..Όμως διάλεξες λάθος χρόνο [κοπή πίτας] και λάθος τόπο [κάτω απο τόσο όμορφες φωτογραφίες] για να βγάλεις τη χολή σου..Σε μιά άλλη στήλη θα μπορούσες να γράψεις όσα-ότι ήθελες σε υπερθετικό βαθμό.Ένας γενναιόκαρδος αναγνωρίζει τα λάθη του..μη ξεχνάς οτι η ευγένεια δεν κοστίζει τίποτα και κερδίζει τα πάντα!!..Α..βγάλε τον μανδύα της ανωνυμίας..μόνο έτσι θα κερδίσεις ψήφους στις επόμενες εκλογές..Η Ιτέα έχει ανάγκη απο ανθρώπους με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο τους..

Μακρη Ελενη είπε...

Κατα τ' αλλα ειμαι εγω η γραφικη που επιμενω στον σχολιασμο με ονοματεπωνυμο! Τοση ντροπαλοσυνη πια!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστώ όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην κοπή της πρωτοχρονιατικης πίτας του συλλόγου μας

Διάβασα πολύ προσεκτικά τα σχόλια όλων σας και μπορώ να πω ότι, τόσο ο σύλλογος γυναικών όσο και ο πολιτιστικός σύλλογος προσπαθούν για το καλύτερο όχι μόνο των συλλογών αλλά και για το σύνολο όλων

Όσο αφορά για τους προσκεκλημμενους, μας τίμησαν με την παρουσία τους. Στο κάτω κάτω εμείς τους καλέσαμε κάνεις δεν χαλάει τον ελεύθερο χρόνο του άσκοπα.

Δέχομαι καθημερινά τηλεφωνήματα από άτομα που είναι εκτός Ιτέας και νοιάζονται πραγματικά για τον τόπο τους και μας δίνουν συγχαρητήρια για την εξέλιξη των συλλογών μας, βλέποντας φωτογραφίες συγγενικων πρόσωπον τους.

Είναι ευγενικό από όλους μας να προσπαθούμε για το καλύτερο του χωριού μας και όχι μόνο.

Με εκτίμηση η πρόεδρος Τζένη Μακρή

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής