Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Παρουσία Κώστα Τζιφούλη μεγάλη νίκη για Ενιππέα και έναρξη αντεπίθεσης.

Μεγάλη νίκη για τον Ενιππέα Ιτέας (1-0) επι του Άρη αγίας Παρασκευής για την 17η αγωνιστική της Β' κατηγορίας (1ος όμιλος).

Οι παίκτες του Ενιππέα με παρόντα εντός αγωνιστικού χώρου την ηγετική μορφή του αγέραστου Κώστα Τζιφούλη, έδειξαν ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο αλλαγμένο προς το καλύτερο.

Ήθελαν πολύ τη νίκη για ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να φύγει λίγο το άγχος και το κατάφεραν παίζοντας με πολύ πάθος και δύναμη αλλά και με αγωνιστικό θράσος, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που μην ξεχνάμε, προερχόταν από ένα σερί καλών εμφανίσεων και θετικών αποτελεσμάτων.
Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Σάκης Τοπτσής στο 30' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Δείτε το πέναλτι... ΕΔΩ

Με την νίκη του αυτή ο Ενιππέας άφησε πίσω του την Πτελοπούλα, πλησίασε την Αχλαδιά και περιμένει τα αυριανά αποτέλεσμά τους.

Αγώνας χωρίς άγχος ο επόμενος για την ομάδα της Ιτέας καθώς αγωνίζεται στην έδρα της πρωτοπόρου και καλύτερης ομάδας της κατηγορίας Νέας Νίκης Καμινάδων και θα επιδιώξει μια καλή εμφάνιση σαν τη σημερινή και ότι προκύψει.

Ενιππέας : Λύτρας Σ. , Τοπτσής, Ανδριανόπουλος (85′ Γιατρόπουλος), Τζιφούλης, Κατράκης, Σδόγγος, Κοντοβάϊος, Ρίζος, Παππάς (85' Αγγέλου), Βελλίου, Λύτρας Β.

                                                      ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής