Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Λογοτεχνική Διάκριση

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Λυκειακών Τάξεων Ιτέας συγχαίρει θερμά τον καθηγητή του Συλλόγου κ.Ντελή Ευάγγελο ΠΕ02 για το Πρώτο Βραβείο Διηγήματος που του απονεμήθηκε από το Λογοτεχνικό περιοδικό «ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ Ο ΘΕΣΣΑΛΟΣ» για το διήγημά του «Χρώματα Υγρά».

Τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για μαθητές και εκπαιδευτικούς και κάνουν την εκπαιδευτική μας κοινότητα περήφανη. 



4 σχόλια:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Θερμά συγχαρητήρια....

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Βαγγέλη.Μπράβο

Μακρη Ελενη είπε...

Μπραβο Βαγγελη! Ειμαι σιγουρη οτι θα συνεχιστουν οι διακρισεις!

anny zisopoulou είπε...

συγχαρητήρια καλή συνέχεια με επιτυχίες!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής