Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Προσοχή με τις υπογραφές του ΟΣΔΕ

Θέλουμε να εφιστήσουμε για ακόμα μια φορά την ΠΡΟΣΟΧΗ στους συναδέλφους παραγωγούς, διότι τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στα χωριά κάποια άτομα και ζητούν υπογραφές για το ΟΣΔΕ.

Επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι τα άτομα αυτά ΔΕΝ αποτελούν υπαλλήλους της Νέας Ένωσης, αν και χρησιμοποιούν το όνομά μας, όπως πληροφορηθήκαμε.

Καλό θα ήταν οι παραγωγοί να προσέξουν τι υπογράφουν γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να εξαπατηθούν και να μην πληρωθούν καθόλου τις επιδοτήσεις τους.
Προτείνουμε να μην πειραματίζονται με ένα τόσο σοβαρό θέμα και να ακολουθήσουν την πεπατημένη οδό που ακολουθούσαν τα τελευταία χρόνια.

                Με τιμή 
Για τον Α.Σ. «Η ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ»
       Βασίλης Γιαννάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής