Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας

Αγαπητά μέλη, με την παρούσα ανακοίνωση σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την τελευταία τροποποίηση, του άρθρου 90 του ν. 4790/2021 περί παράτασης των οργάνων διοίκησης πολιτιστικών συλλόγων και λοιπών φορέων, η λήξη της θητείας του σημερινού Δ.Σ του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού συλλόγου Ιτέας, όπως αυτό διαμορφώθηκε την 10/11/2019, λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2021



Ως εκ τούτου η Τακτική Γενική συνέλευση του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 9 Ιανουαρίου 2022 και οι εκλογές στις 16 Ιανουαρίου 2022

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη στο σύλλογο. 
Θυμίζουμε ότι λόγω της πανδημίας οι συνδρομές για τα έτη 2020-2021 δεν εισπράχθηκαν, επομένως τα μέλη στη συνέλευση ή την ημέρα των εκλογών μπορούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους.  

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η Χριστουγεννιάτικη γιορτή θα γίνει στην πλατεία στις 18 Δεκεμβρίου. 
Θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις για περισσότερες λεπτομέρειες σε ότι αφορά τις γιορτές και τις εκλογές του συλλόγου μας. 

      Με εκτίμηση 
    Δ.Σ Ε.Μ.Σ.Ιτέας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής