Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Κώστας Σπανούλης: Eπιδότηση των αγροτικών φωτοβολταϊκών από τη νέα ΚΑΠ

Μία πρόταση – τομή κατέθεσε στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης της έκθεσης ΕΙΜΑ 2022, που έγινε στην Αθήνα, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών (ΠΣΑΦ) κ. Κώστας Σπανούλης, ζητώντας την τροποποίηση της νέας ΚΑΠ, ώστε να ενταχθούν και οι κατασκευές νέων μονάδων αγροτικών φωτοβολταϊκών και να επιδοτούνται με 50% στο κόστος κατασκευής.

Ο κ. Σπανούλης αναφέρθηκε και σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν το ενεργειακό κόστος  ζητώντας τη μείωση του κόστους παραγωγής των αγροτικών προϊόντων, την παραμονή των αγροτών στα χωράφια τους, ώστε να συνεχίσουν να παράγουν προϊόντα, τον εκσυγχρονισμό με νέα αγροτικά μηχανήματα, την ασφάλεια των αγροτών κατά την εκτέλεση των αγροτικών εργασιών και την επίσπευση της προκήρυξης των Σχεδίων Βελτίωσης άμεσα ώστε να μπορούν να αγρότες να αγοράσουν νέα μηχανήματα πριν εκτοξευτεί το κόστος λόγω της κρίσης.

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Κ. Σπανούλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής