Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Ο Απόστολος Πιπιρίγκας υποψήφιος στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

Υποψήφιος με το συνδυασμό του Σωκράτη Δασκαλόπουλου για τον Δήμο Παλαμά θα είναι στις επόμενες δημοτικές εκλογές ο κ. Απόστολος Πιπιρίγκας
Ο κ. Πιπιρίγκας κατάγεται από το Μάρκο και είναι στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων και συγκεκριμένα υπαξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας με ειδικότητα μηχανοσυνθέτης αεροσκαφών. Υπηρετεί στην 111 πτέρυγα μάχης, στην Αγχίαλο. Επίσης ασχολείται έντονα με τα πολιτιστικά δρώμενα και είναι αντιπρόεδρος στον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Μάρκου. Είναι πολύτεκνος γονέας, καθώς περιμένει το 4ο παιδί του και παντρεμένος με την Μαρία Σαλταγιάννη, τραπεζικό υπάλληλο. Κατά την παρουσίαση του ο κ. Δασκαλόπουλος, έκανε την εξής δηλωση: 
"Με μεγάλη χαρά υποδέχομαι τον κ. Πιπιρίγκα στον συνδυασμό μας, έναν άνθρωπο που η αγάπη για τον τόπο του είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο κ. Πιπιρίγκας, πέρα από την ενασχόληση του με τα κοινά, σε πολιτισμικό επίπεδο, δεν παύει να είναι κι ένας άνθρωπος- χαρακτήρας κόσμημα για την περιοχή του. Το πρώτο που διαπίστωσα συναντώντας τον είναι αυτό ακριβώς που μου είχαν περιγράψει. Ένας άνθρωπος αγνός, τίμιος και σεμνός, με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του. Αυτά πρέπει να είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου που θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά. Συνδημότισσες και συνδημότες του Μάρκου αλλά και των υπόλοιπων διαμερισμάτων του Δήμου μας, γνωρίζοντας ότι το ήθος του κ. Αποστόλου Πιπιρίγκα είναι αδιαπραγμάτευτο, θα σας καλέσω να αγκαλιάσετε αυτή την υποψηφιότητα για το κοινό καλό της τοπικής κοινωνίας μας. Με τη σειρά του ο κ. Απόστολος Πιπιρίγκας δήλωσε: Αφού πρώτα ευχαριστήσω τον κύριο Δασκαλόπουλο για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του, θέλω κι εγώ να δώσω το παρόν σε μια προσπάθεια αναβάθμισης του τόπου για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας και ειδικότερα των παιδιών μας."





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής