Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Ο Χρήστος Διαβάσης υποψήφιος στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

Υποψήφιος με την "Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση" θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητηκές εκλογές ο κ. Χρήστος Διαβάσης
Ο κ. Διαβάσης είναι Υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας από το 1998. Εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Παλαμά και κατάγεται από την Ψαθοχώρα όπου είναι και η μόνιμη κατοικία του. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της κοινότητας Κοσκινά την περίοδο 2011- 2019 και είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος. 

Κατά την παρουσίασή του ο κ. Δασκαλόπουλος έκανε την εξής δήλωση: 
"Σήμερα υποδεχόμαστε τον κ. Διαβάση Χρήστο. Εναν αυτοδιοικητικά έμπειρο άνθρωπο που γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου του πολύ καλά.  Έχει περάσει από όλες τις βαθμίδες της τοπικής διοίκησης ως πρόεδρος και τοπικός σύμβουλος και μπορούμε με βεβαιότητα να στηριχτούμε στις ικανότητές του. Όλοι μας και ιδιαίτερα οι κάτοικοι του Κοσκινά- Ψαθοχώρας γνωρίζουμε τι εστί Χρήστος Διαβάσης για την κοινότητα, και είμαι σίγουρος πως η υποψηφιότητά του θα τύχει εγκάρδιας υποδοχής από την τοπική κοινωνία." 

Ο κ. Διάβασης με τη σειρά του δήλωσε: 
"Είμαι εδώ, όπως ήμουνα πάντα σε όλους τους αγώνες για τον τόπο μας. Θα υπερασπιστώ με σθένος τα συμφέροντα της κοινότητας και ιδιαίτερο ζήλο καθώς αυτή την φορά στο πρόσωπο του κ. Σωκράτη Δασκαλόπουλου βρήκαμε τον άνθρωπο που επιτέλους θα δώσει την ώθηση που χρειάζεται ο τόπος για προκοπή κι ευημερία."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής