Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Γιορτινή βραδιά διασκέδασης για τον Σύλλογο Γυναικών Ιτέας

Τα Χριστούγεννα φέρνουν την ΝέαΧρονιά ελπιδοφόρα, αφήνοντας πίσω ότι πλήγωσε βαριά την Λεβεντογεννα Θεσσαλία μας!!!
Με χορό, με τραγούδια ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας για ακόμα μια φορά την Πέμπτη στις 28 Δεκέμβρη 2023 χόρεψε τις λύπες & τις χαρές με ζωντάνια με την Θεσσαλική της ψυχή!!

Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Νομού Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα & Γιώργος Κωτσός,η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Λία Ρογγανάκη, ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Μακρής.
Οι νεοεκλεγεντες-εισες
Ο Αντιπερ/άρχης Ν.Καρδιτσας Κώστας Τέλιος, ο πρόεδρος της ΤΚ Ιτέας Γιάννης Ζιάκας, η κοινοτική Συμβουλος Παλαμά Ματίνα Κεφαλα & οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φωτεινη Καραισκου & Αθανασία Κρικώνη.
Οι πρόεδροι Συλλόγων Γυναικών, Φύλλου Βούλα Νταβάλια, Μεταμόρφωσης Λίτσα Ρητά-Κόγια & η πρόεδρος της μεικτής χορωδίας Παλαμά Ολγα Ντικα.

Καλωσορίζουμε την Νέα Χρονιά με ευχές για οικογενειακή και προσωπική ευημερία!!

Καλό, ευτυχές & ειρηνικό το 2024!!!

      Η πρόεδρος 
     Τζένη Μακρή






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής