Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Σωκράτης Δασκαλόπουλος: Μείζον το θέμα της αποκαταστάσης των αρδευτικών υποδομών

Ως μεγάλη απειλή για τον Δήμο Παλαμά χαρακτήρισε ο νέος Δήμαρχος Παλαμά Σωκράτης Δασκαλόπουλος την εσωτερική μετανάστευση που εντείνεται μετά τον "Ντάνιελ".

Παράλληλα σημείωσε οτι είναι μείζον το θέμα των αποκαταστάσεων στις αρδευτικές υποδομές, ενώ τόνισε πως θα έπρεπε να έχουν ξεκινίσει ήδη οι εργασίες αποκατάστασης στο ανάζωμα του Φαρσαλίτη έξω απο τον Παλαμά.

Μιλώντας στον "Νέο Αγώνα" και στην "Θεσσαλία Τηλεόραση" ο κ. Δασκαλόπουλος αναφέρθηκε στην εσωτερική μετανάστευση που καταγράφεται την τελευταία δεκαετία στον δήμο μας. 
Εκανε λόγο για "μεγάλη πληθυσμιακή αφαίμαξη", η οποία επιδεινώνεται μετά το καταστροφικό πέρασμα της πλημμύρας του "Ντάνιελ".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής