Κυριακή, 18 Μαΐου 2014

Δημήτρης Ντελής: ένας καταξιωμένος φωτογράφος στον χώρο της μόδας απο τα Ορφανά Καρδίτσας

Είκοσι φωτογραφίες, του φωτογράφου μόδας Δημήτρη Ντελή απο τα Ορφανά Καρδίτσας ο οποίος με τη δουλειά του στη μόδα και στο πορτρέτο συνέβαλε στον καθορισμό της Ελληνικής εικόνας γύρω από το στυλ, την ομορφιά και την κουλτούρα τα τελευταία 20 χρόνια

Διάσημος για τα πορταίτα του, έχει πλέον καταξιωθεί στο χώρο της μόδας και έχει φωτογραφήσει κάποιους από τους μεγαλύτερους stars, μεταξύ άλλων:

Γιάννη Πλούταρχο, Γιώργο Νταλάρα, Νότη Σφακιανάκη, Νίκο Παπαδάκη, Κώστα Σόμερ, Κώστα χαρδαβέλα, Νίκο Μουτσινά, Κώστα Βουτσά, Αννα Βίσση, Going Through, Αντώνη Ρέμμο, Αγγελική Νικολούλη, Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργο Μαζωνάκη. Νίνα Λοτσάρη, Μίμμη Πλέσσα, Δημήτρη Μυταρά, Magic De Spell κ.α


 Πρόσφατα φωτογράφησε τον γάμο του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου στο Τολό

Ο Δημήτρης Ντελής, καλός φίλος του ζευγαριού, απαθανάτισε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, ενώ η σύζυγος του Ντίνα Μακρή επιμελήθηκε το make-up της Νένας.

2 σχόλια:

Ευάγγελος Θανασούλης είπε...

Αγαπητέ φίλε Παύλο, θυμάμαι τον Τάκη απ' το Γυμνάσιο στην Ιτέα. Από τότε "έκοβε το μάτι του" γενικά. Οι φωτογραφίες του είναι υπέροχες. Μιας και διανύουμε περίοδο εκλογών, αν μου ζήταγες να βάλω τρεις σταυρούς θα έβαζα στις φωτογραφίες του Κώστα Βουτσά, του Δημήτρη Μυταρά και του Μίμη Πλέσσα.

Παύλος Σαμαράς είπε...

Ευάγγελε φίλε μου εγώ γνώρισα μόνο την δουλειά του και οχι το ίδιο. Οφείλω να ομολογήσω όμως οτι με εξέπληξαν οι φωτό του...και ειδικά του Μίμη Πλέσσα, απίθανη!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής