Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών του Αχιλλέα Καραλή

Εμφανώς ικανοποιημένος και με μεγάλη αισιοδοξία από το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών για τη μεγάλη ανατροπή την Κυριακή 25 Μάη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχιλλέας Καραλής έκανε την παρακάτω δήλωση.

"Εμείς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να πετύχουμε στο απόλυτο το στόχο μας. Να περάσουμε στο δεύτερο γύρο και μάλιστα με ένα πολύ καλό ποσοστό. Συνεχίζουμε και είμαστε βέβαιοι ότι την Κυριακή 25 Μαϊου θα κερδίσουμε και ο Δήμος Παλαμά θα μπει σε μια καινούργια πορεία. 
Ευχαριστούμε όλους εκείνους που μας ψήφισαν και ζητούμε την ψήφο όλων των συνδημοτών μας, για μια μεγάλη και καθαρή νίκη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής