Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Η οικογενειακή επιχείρηση (επένδυση) του Θεόδωρου Πετράκη στον Πέτρινο Καρδίτσας

Σε αντίθεση με πολλούς άφησαν το κλεινόν άστυ για να επενδύσουν στο χωριό τους που αγαπούν με οτι συνεπάγεται αυτό σε καιρούς δύσκολους απο κάθε άποψη.

Η οικογενειακή επιχείρηση ταπητοκαθαριστηρίου “STAR” του Θεόδωρου Πετράκη και της Σοφίας Τασιούλη - Πετράκη που δραστηριοποιείται στον Πέτρινο Καρδίτσας και εξυπηρετεί τούς νομούς Καρδίτσας και Λάρισας με συνέπεια και υπευθυνότητα προσφέρει στον απαιτητικό πελάτη υπηρεσίες για ασφαλή και επαγγελματικό καθαρισμό και συντήρηση, φύλαξη όλων των τύπων χαλιών και μοκετών και εγγυάται άψογο αποτέλεσμα με τη μέγιστη δυνατή προσοχή στη λεπτομέρεια, παρέχοντας σωστό καθάρισμα με τις χαμηλότερες τιμές και την καλύτερη ποιότητα.

Η υπεύθυνη φροντίδα και η προσφορά παροχής υπηρεσιών ποιότητας, τόσο στον καθαρισμό, όσο και στη φύλαξη των χαλιών σε συνάρτηση με την δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης και σεβασμού με τον πελάτη.Η εταιρία "STAR" ιδρύθηκε το 2007 και η επένδυση μεγάλη για το χωριό.
Έχοντας εμπειρία, και παρακολουθώντας σεμινάρια περιποίησης χαλιών, σύντομα απέκτησαν την απαραίτητη τεχνογνωσία.
Η άριστη κατάρτιση και το μεράκι τους για την δουλειά, τούς καθιστούν σήμερα επιτυχημένους επαγγελματίες του χώρου εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες πιστοποιημένες μεθόδους περιποίησης χαλιών, με έμφαση στην Ποιότητα, την Υγεία του πελάτη και την Προστασία του Περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής