Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Ενας Κουτσιαριώτης μέλος της Ραδιολέσχης Καρδίτσας

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας, είναι ο Ραδιοερασιτεχνικός Σύλλογος του νομού Καρδίτσας που ιδρύθηκε το έτος 1999 και εκπροσωπεί επίσημα τους ραδιοερασιτέχνες του νομού.

Στους σκοπούς του συλλόγου περιλαμβάνονται η διάδοση της ραδιοερασιτεχνικής ιδέας, η προβολή του νομού Καρδίτσας σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο και η εθελοντική προσφορά των μελών του σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας.

Ο σύλλογος είναι πιστοποιημένη εθελοντική οργάνωση στην Γεν. Γραμ. Πολιτικής Προστασίας και εντάχθηκε το 2001 στο Συντονιστικό Νομαρχιακό Όργανο του νομού Καρδίτσας.

Σήμερα η Ραδιολέσχη Καρδίτσας στεγάζεται σε αίθουσα στις εργατικές κατοικίες της οδού Επτανήσου, όπου έχουν αναπτυχθεί οι σταθμοί ασύρματης ραδιοεπικοινωνίας και το Επιχειρησιακό Κέντρο Εκτάκτων Αναγκών.
Ο Σύλλογος ανέπτυξε και υποστηρίζει, μετά από τις σχετικές άδειες και εγκρίσεις των αρμοδίων υπηρεσιών, δίκτυο επαναληπτών φωνής.

Ο Συγχωριανός μας Σπύρος Ανδρεόπουλος  SV4IMA είναι μέλος της Ραδιολέσχης και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου μέχρι το 2013.Δεν υπάρχουν σχόλια: