Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχιλλέας Καραλής στην Ιτέα

Από την Ιτέα πέρασε για λίγη ξεκούραση και ενα απεριτίφ χθές Κυριακή το βράδυ, μετά απο περιοδεία του σε χωριά του Δήμου ο υποψήφιος Δήμαρχος Παλαμά Αχιλλέας Καραλής και κλιμάκιο υποψηφίων συμβούλων του συνδιασμού του.

Η θερμή υποδοχή και το εγκάρδιο κλίμα από τους θαμώνες έδειξαν για μία ακόμα φορά την αποδοχή και την εμπιστοσύνη τους στο προσωπό του.

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι Βάϊος Καραγιάνης, Σπύρος Τζιβένης, Αρης Καραγγέλης και Χρήστος Σπυρόπουλος σε παρεϊστικη κουβεντούλα μαζί με τον υποψήφιο Τοπικό Σύμβουλο Ιτέας Βαγγέλη Λύτρα...


 Χρήστος Σπυρόπουλος και Αρης Καραγγέλης...


 Οι υποψήφιες Δημοτικοί Σύμβουλοι Σοφία Νταγκαλη και Αννα Καλούσιου...


Εδώ επίσης οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κωνσταντίνος Ιωαννίδης και Ελένη Κλησιάρχη



 Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχιλλέας Καραλής με τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Θοδωρή Σδόγγο...



Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρήστος Μπακαβέλος και Σπύρος Τζιβένης...


Ο υποψήφιος Δήμαρχος μαζί με τον Αχιλλέα Μπαλαντίνα Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας και την φίλη κ. Χρύσα Γκαρέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής