Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Επιτέλους έφυγαν τα σκουπίδια και τα φερτά υλικά του "Daniel" απο την Ιτέα

Εδώ και δυο ημέρες το μέρος που φιλοξένησε όλα τα σκουπίδια και τα φερτά υλικά, κρεβάτια, στρώματα, φωτογραφίες, στέφανα γάμου, έπιπλα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα των κατοίκων της Ιτέας, και μαζί τους και ολες τις όμορφες αναμνήσεις μιας ζωής, έχει πλέον καθαριστεί, ισοπεδωθεί και τίποτα δεν θυμίζει την προηγούμενη απαράδεκτη κατάσταση που υπήρχε απο την μεγάλη πλημμύρα του "Daniel" τον Σεπτέμβριο του ΄23. 

Στο ίδιο μέρος ο Δήμος τοποθέτησε πινακίδες απαγόρευσης σκουπιδιών και μπαζών προλαβαίνοντας τον καθέναν μας που θα πάει να πετάξει κάτι σε περίπτωση που "πιάσει" το -Δεν ήξερα η δεν γνώριζα-. 

Πρέπει επιτέλους να κρατάμε το χωριό μας καθαρό και να καταλάβουμε οτι δεν είμαστε μόνοι μας σ΄αυτή την μικρή κοινωνία και οτι άσχημο κάνουμε γυρίζει σε μας. 

Και φυσικά η πράξη θα έχει και συνέπειες με δημοτικό πρόστιμο για όποιον τολμήσει....





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής