Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

- Κλείσιμο αντλιοστασίων στους Δήμους Παλαμά και Σοφάδων

Μετά από συνεννόηση μεταξύ των Δημάρχων Σοφάδων και Παλαμά κ. Παπαδόπουλου Μπάμπη και κ.Πατσιαλή Κων/νου, δόθηκε εντολή να σταματήσουν την λειτουργία τους τα εξής αντλιοστάσια:
1) Αντλιοστάσια Μασχολουρίου.
2) Αντλιοστάσια Πύργου Κιερίου, Ματαράγκας.
3) Αντλιοστάσια Πασχαλίτσας
4) Αντλιοστάσιο Μάρκου
5) Αντλιοστάσιο Καλυβακίων
6) Κλείσιμο θυροφράγματος Μάρκου.
Η διακοπή λειτουργίας θα αρχίσει στις 12 το βράδυ στις 24/7/12 μέχρι την 6η πρωινή στις 26/7/12.
Οι δυο Δήμαρχοι κατέληξαν σε αυτή την απόφαση διότι στα καταληκτικά σημεία του δικτύου, όπως στον Αμπελώνα, Κυψέλη, Ερμήτσι, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα άρδευσης των καλλιεργειών, καθώς απειλείται ο ποταμός Φαρσαλίτης να χάσει όλο το υδατικό του απόθεμα.
Με αίσθημα ευθύνης παρακαλούνται όλοι οι παραγωγοί να σταματήσουν τις αρδεύσεις για το διάστημα της διακοπής προκειμένου να μην αδειάσει όλο το δίκτυο και η επαναφορά στην προτέρα κατάσταση να είναι πιο εύκολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής