Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

- Συρτάκι για ρεκόρ Γκίνες!!!

Ο Βόλος ετοιμάζεται
να χορέψει συρτάκι
σε όλο το μήκος
της παραλίας, στις 28 Ιουλίου.
Υπολογίζεται ότι θα πάρουν
μέρος πάνω από 2.000 άτομα.
Πρόκληση σε όλους
τους Θεσσαλούς…

Από την εταιρία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού (ΕΚΠΟΛ) των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, ανακοινώνεται η διοργάνωση του «Volos Sirtaki Dance Record» το Σάββατο 28 Ιουλίου 2012 στην μαγευτική παραλία του Βόλου.
Η ΕΚΠΟΛ προσκαλεί τους αντιπεριφερειάρχες και όλους τους κατοίκους της Θεσσαλίας να πάρουν μέρος στη διοργάνωση επιχειρώντας να καταρρίψουν το παγκόσμιο ρεκόρ στο μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμου και μια θέση στο βιβλίο Γκίνες! Σημείο συνάντησης είναι η προβλήτα που δένει η «Αργώ».
Συγκεκριμένα, η ΕΚΠΟΛ προσκαλεί τους αντιπεριφερειάρχες της Θεσσαλίας, «με απώτερο στόχο την παγκόσμια προβολή της ιδιαίτερης πολιτιστικής σημασίας της Θεσσαλίας και με κινητήριο μοχλό την αθρόα συμμετοχή του κόσμου», να συνδράμουν στην επιτυχία του εγχειρήματος μεριμνώντας για την προβολή της πρωτοβουλίας στον έντυπο και ψηφιακό Τύπο, για την ενημέρωση και κινητοποίηση των δήμων της Θεσσαλίας και για την κινητοποίηση και καταγραφή εθελοντών που θα θελήσουν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση ή απλά να χορέψουν στο «Volos Sirtaki Dance Record».
Σημειώνεται ότι οι εθελοντές μπορεί να είναι μεμονωμένοι πολίτες ή ομάδες ή χορευτικοί σύλλογοι, σωματεία, ομάδες τέχνης, κ.λπ.
Όποιοι επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλ./φαξ: 24213-52535 και στο e-mail: ekpol.magn@thessaly.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής