Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

- Στην Αθήνα για το νερό στο Φύλλο

Σε συνέχεια της προσπάθειας Καθαρό Νερό στο Φύλλο κανονίστηκε να βρεθούν στην Αθήνα την Τετάρτη ο δήμαρχος Παλαμά Κώστας Πατσιαλής, όπου θα έχει συναντήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες για ζητήματα που αφορούν το δήμο Παλαμά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πατσιαλής θα συναντηθεί με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Μιχελάκη με τον οποίο θα συζητήσει το θέμα της χρηματοδότησης του έργου αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην τοπική κοινότητας Φύλλου.

Στη συνάντηση αυτή θα παρευρεθούν οι πέντε βουλευτές του νομού, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Τσιάκος και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φύλλου.

Επίσης, ο κ. Πατσιαλής θα συναντηθεί με παράγοντες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης....






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής