Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Τίμησε τον Κώστα Τζιφούλη ο ΑΣ Αναγέννηση!

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, ωστόσο ο Κώστας Τζιφούλης, δεν το βάζει κάτω, συνεχίζοντας να κοσμεί με την παρουσία του τα τοπικά γήπεδα.

Ο παλαίμαχος άσος της Αναγέννησης Καρδίτσας, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΚ (1ος όμιλος) με τη φανέλα του Ενιππέα, ομάδα που εκπροσωπεί την γενέτειρά του, Ιτέα.

Το απόγευμα της Κυριακής (22/10) ήταν συναισθηματικά φορτισμένο για τον ίδιο, καθώς αντιμετώπισε τον ΑΣ Αναγέννηση.

Μάλιστα, οι "κιτρινόμαυρη" οικογένεια δεν ξεχνά ποτέ τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ομάδα.

Έτσι, πριν τη σέντρα οι διοικούντες τον ερασιτέχνη Αναγέννηση και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Γιώργος Κατσίκης και ο αντιπρόεδρος Σωτήρης Κορέλας τίμησαν τον παλαίμαχο μεγάλο άσο βγάζοντας και την αναμνηστική φωτογραφία.

πηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής