Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Παραλαβή εντύπων κατανομής βοσκοτόπων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"Παραλαβή εντύπων κατανομής βοσκοτόπων"
Ο Δήμος Παλαμά ανακοινώνει ότι παρελήφθησαν από τη Δ.Α.Ο.Κ της Π.Ε. Καρδίτσας, οι ονομαστικές καταστάσεις κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων για το έτος 2016.

Καλούνται οι κτηνοτρόφοι στους οποίους κατανεμήθηκαν βοσκήσιμες γαίες εντός της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Παλαμά, να προσέλθουν εντός δέκα (10) ημερών στα αντίστοιχα γραφεία των Δημοτικών Ενοτήτων Φύλλου (Δημοτικό κατάστημα Ιτέας) και Σελλάνων (Δημοτικό κατάστημα Προαστίου) καθώς και στο Δημαρχείο στον Παλαμά, προκειμένου να λάβουν, ενυπόγραφα, γνώση και να παραλάβουν τα σχετικά έντυπα κατανομής, τα οποία επέχουν θέση συμφωνητικού μίσθωσης.

Στη συνέχεια, οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να καταβάλουν το μίσθωμα που αναγράφεται στα έντυπα κατανομής μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017, με κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς και να προσκομίσουν αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καρδίτσας.
Μη καταβολή της βεβαιωμένης οφειλής του έτους 2016, συνεπάγεται ανάκληση της κατανομής της βοσκήσιμης γαίας για το 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα  τηλέφωνα:  2444350100 (Ξένος Κωνσταντίνος), 2444350308 (Μαυροπούλου Βίκυ), 2441352911 (Κλέτσιου Ελένη).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής