Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Από την Δευτέρα 1η Ιουνίου θα επαναλειτουργήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων, οι Πολιτιστικοί σύλλογοι μπορούν να λειτουργήσουν και πάλι από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου.

Έτσι λοιπόν ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι την Δευτέρα και ώρα 17:30 μμ θα λειτουργήσει κανονικά το τμήμα ζωγραφικής, την Τετάρτη στις 21:30 μμ το χορευτικό ενηλίκων, την Παρασκευή και ώρα 18:30 μμ τα τμήματα ρυθμικής και το Σάββατο όλα τα τμήματα παραδοσιακών χορών και της χορωδίας τις προκαθορισμένες ώρες.

Δεν θα λειτουργήσει το τμήμα μουσικών οργάνων.
Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του υπουργείου υγείας ο χώρος του Πολιτιστικού έχει απολυμανθεί και έχει όλα τα απαραίτητα προϊόντα υγιεινής.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής