Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων Ιτέας ευχήθηκε στους μαθητές ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Μια ιδιαίτερη σχολική χρονιά τελείωσε. 
Ως σύλλογος γονέων δεν μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε όλα όσα είχαμε προγραμματίσει, αλλά συνεργαστήκαμε και διεκδικήσαμε το καλύτερο για τα παιδιά μας και τα σχολείο μας και επίσης ζήσαμε αρκετές όμορφες στιγμές.

Για να κλείσει όμορφα και αυτή η χρονιά, ο σύλλογος προσέφερε τυροπιτοειδή, αναψυκτικά και παγωτά στα παιδιά του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου.

Να ευχαριστήσουμε το σούπερ μάρκετ ‘‘ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ’’ και την κάβα ‘‘ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ’’ για τις δωρέες. Επίσης τα τυροπιτοειδή ανέλαβε το κατάστημα ΑΡΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ‘‘Χριστίνα’’ και τα παγωτά τα προμηθευτήκαμε από το σούπερ μάρκετ ‘‘ΣΙΜΟΥ ΑΓΓΕΛΑ’’

Στα παιδιά της ΣΤ’ , που δεν καταφέραμε να τα αποχαιρετήσουμε όπως τους άξιζε, ευχόμαστε ολόψυχα καλή πρόοδο στο γυμνάσιο και κάθε τους όνειρο να γίνει πραγματικότητα. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διευθυντή του Δημοτικού σχολείου κ.Γκαραβέλα, καθώς και σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τις νηπιαγωγούς για την άριστη συνεργασία.

Ευχόμαστε σε όλους σας, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή ξεκούραση και 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

                    Στην διάθεση σας,
                      Το συμβούλιο





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής