Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Η νεολαία της Ιτέας συγκεντρώνει αγαθά για τους πυρόπληκτους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από σήμερα Τετάρτη 11 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 13 Αυγούστου και ώρες απο 18:00 μμ έως 21:00 μμ το βράδυ συγκεντρώνουμε αγαθά για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Ιτέας.




Αναγκη για:

Φάρμακα (SOS)
Νερά
Κρουασάν
Κονσέρβες
Λάδι
Ξηρά τροφή
Φακοί + Μπαταρίες (SOS)
Βρεφικά είδη
Ισοτονικά ποτά
Ηλεκτρολύτες
Μπολ μιας χρήσης

Τα πράγματα θα μεταφερθούν την Παρασκευή στη συγκέντρωση αγαθών στην Καρδίτσα και απο εκεί θα μεταφερθούν μέσω ACS στην Αθήνα στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Ο Αλλος άνθρωπος" ο οποίος έχει αναλάβει την μεταφορά στην Εύβοια.

Αν κάποιος επιθυμεί να φέρει πράγματα αλλά δεν τον βολεύουν οι ώρες παρακαλώ να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6987313580   Γεωργία

Επίσης αν τα πράγματα είναι πολλά θα χρειαστούμε και μεταφορικό μεσο μεταφοράς γιατί υπάρχει μόνο ένα.
Όποιος θέλει να διαθέσει μεσο μεταφοράς επίσης να πάρει τηλέφωνο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής