Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Ερώτηση προς τον Δήμαρχο Παλαμά Γιώργο Σακελλαρίου

Την τελευταία περίοδο έχω γίνει αποδέκτης παραπόνων από πολλούς κατοίκους της κοινότητας Μάρκου για τις συνεχείς στάσεις λειτουργίας του αντλιοστασίου στην περιοχή ΜΕΣΙΑΚΑ. 

Ερωτώ: 
Ποιος το χειρίζεται, και γιατί απαγορεύεται σε εμένα, τον Πρόεδρο της κοινότητας, που εκπροσωπώ το χωριό, η πρόσβαση στη λειτουργία του;  
Που οφείλονται οι συνεχείς διακοπές του, ενώ το αντλιοστάσιο στο ΒΑΛΤΟ δεν σταμάτησε ποτέ; (οι Μαρκινοί γνωρίζουν τους λόγους). 
Αληθεύει ότι αντιδήμαρχος του Δήμου Παλαμά σε έντονο ύφος φωνάζει αριστερά και δεξιά ότι "μόνο εγώ κάνω κουμάντο στο Μάρκο και δεν καταλαβαίνω κανέναν ". 

Οι δημότες περιμένουν μια απάντηση!

            Ο πρόεδρος κοινότητας Μάρκου
                      Κουτσιούμπας Βαϊος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής