Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Επαναλειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου Πετρίνου

Ενας κρυφός πόθος και επιτακτική ανάγκη, η επαναλειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου Πετρίνου γίνεται πλέον πραγματικότητα μετά απο οκτώ χρόνια. 
Σε έναν φιλόξενο χώρο, στο παλιό κοινοτικό γραφείο το οποίο ανακαινίστηκε πρόσφατα απο τον Δήμο, ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Σωκράτης Δασκαλόπουλος πάντα σε αγαστή συνεργασία με τον Διευθυντή Κ.Υ. Παλαμά κ. Παναγιώτη Λαγούϊα, εγκαινίασε σήμερα Τετάρτη στις 11 το πρωϊ τον χώρο και τον παρέδωσε στους κατοίκους του χωριού.

Το ιατρείο από σήμερα και στο εξής θα λειτουργεί δυο φορές τον μήνα για να εξυπηρετήσει τους κατοίκους και να τους βγάλει απο τη δύσκολη θέση να κάνουν χιλιόμετρα και χρόνο για φάρμακα και εξετάσεις.

Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος στους κατοίκους που παρεβρέθηκαν απο νωρίς στην εκδήλωση, δεν παρέλειψε να επαναβεβαιώσει πως "Η νέα δημοτική αρχή έχει τα θέματα παροχής και πρόληψης της υγείας των δημοτών σε πρώτη προτεραιότητα".

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος μαζί με τον αντιδήμαρχο Ηλία Λιάχανο, τον Δημοτικό σύμβουλο Ευριπίδη Παληγιάννη και τον πρόεδρο Τ.Κ Πετρίνου Χρήστο Μπακαβέλλο συνομίλησε με τους κατοίκους στο καφενείο του χωριού για τα άμεσα προβλήματα (αγροτικά κυρίως άρδευση, ρεύμα, παρόχθεια κλπ) που προέκυψαν απο την μεγάλη πλημμύρα "daniel" δίνοντας λύση άμεσα επι τόπου στα περισσότερα, και μάλιστα σε έργα που είναι καθαρά ευθύνη της Περιφέρειας. Υποσχέθηκε οτι ο Δήμος θα είναι δίπλα τους αρωγός σε κάθε πρόβλημα ώστε η νέα αγροτική περίοδος να ξεκινήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Στα εγκαίνια παρεβρέθηκαν:

Ο Πατήρ Μιλτιάδης

Οι αντιδήμαρχοι 
Ηλίας Λιάχανος - Κωνσταντίνος Παπαντίνας

Δημοτικός σύμβουλος
Ευριπίδης Παληγιάννης

Ο πρόεδρος Τ.Κ Πετρίνου
Χρήστος Μπακαβέλλος

Και κάτοικοι του χωριού.....



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής