Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Bazaar μαθητών του Γυμνασίου Λ.Τ. Ιτέας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Bazaar μαθητών και εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Λ.Τ. Ιτέας.

Με πολλή χαρά και ενθουσιασμό, οι μαθητές μας πραγματοποίησαν μια σημαντική πρωτοβουλία, δημιουργώντας ακούραστα, χειροποίητες λαμπάδες από φυσικό κερί. Όλα τα έσοδα από το bazaar διατέθηκαν για καλό σκοπό, υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες που αντανακλούν τις αξίες του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης και  συμβάλλοντας στην διαμόρφωση ενεργών και κριτικά σκεπτόμενων μαθητών-πολιτών.

Αναλυτικά τα έσοδα του φιλανθρωπικού bazaar:

540 ευρώ δόθηκαν στον Σύλλογο Γονέων του σχολείου για να ενισχύσουν το πολύτιμο έργο τους ως αρωγοί στις δράσεις τους

400 ευρώ δόθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ιτέας για το φιλόπτωχο ταμείο του και τον στολισμό του επιταφίου 

96 ευρώ συγκεντρώθηκαν για την Φλόγα: Σύλλογος γονέων των παιδιών με νεοπλασματική νόσο από τις λαμπάδες του συλλόγου που διατέθηκαν.

Τα φύλλα κηρήθρας για την κατασκευή των αναστάσιμων λαμπάδων ήταν δωρεά των γονέων: Παπαβασιλείου Νίκου και Αντώνη Λωρίδα, τους οποίους και θερμά ευχαριστούμε καθώς και όλους όσους στήριξαν την συγκεκριμένη δράση. 

Υπεύθυνοι Εκπαιδευτικοί της δράσης: Ευάγγελος Κουτσώνης, Ευαγγελία Τσατσαρέλη, Έλλη Βυτινιώτου, Ζωή Σιμούλη, Βαΐα Τσίπρα

Ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής