Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Αλληλεγγύη για τον μικρό Χρήστο Μακρή απο το Φύλλο Καρδίτσας

Νιώθω την ανάγκη να σας ενημερώσω για ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος της κας Στέλλας Μακρή απο το Φύλλο ο Χρήστος Μακρής. Πρόκειται για ένα παιδί που προέρχεται από μονογονεϊκή οικογένεια και η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά δύσκολη.Γι αυτό πήραμε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουμε χρήματα για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει και να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του μπορεί να απευθυνθεί στα τηλ: 698187 8969 Βησσαρίου Κων/νος και 6974610214 Μακρή Στέλλα. Όλοι μας ευχόμαστε από καρδιάς μια ταχεία και πλήρη ανάρρωση και ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση καθενός από εμάς!!!

Σας ενημερώνω επίσης πως στο καφενείο του Ευάγγελου Κούλιου, στο Πέτρινο, λάβαμε την πρωτοβουλία να τοποθετήσουμε ερανικό κουμπαρά προκειμένου όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά στην αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος υγείας του νεαρού. 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευχόμαστε όλοι ταχεία ανάρρωση στο νεαρό συνδημότη μας!!!

Ευριπίδης Παληγιάννης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής