Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

- Βήμα βήμα πως θα εκτυπώσετε τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014

Ανοίξε η ηλεκτρονική εφαρμογή για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2014, τα οποία πρέπει να εξοφληθούν έως το τέλος του έτους.

Για την εκτύπωση των τελών κυκλοφορίας αρκεί η συμπλήρωση του ΑΦΜ και του αριθμού κυκλοφορίας.
H πληρωμή τους μπορεί να γίνει σε τράπεζες και ταχυδρομεία ή ηλεκτρονικά μέσω web banking.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε πιστοποιημένους και μη χρήστες του Taxisnet.

Ο χρήστης πληκτρολογεί τη διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax2/telhkykl/year2012/telhkykl/index.jsp 
και στη συνέχεια κάνει κλικ στο πεδίο «ΕΙΣΟΔΟΣ».


Στη συνέχεια μεταφέρεται στη σελίδα όπου πρέπει να γράψει το ΑΦΜ του, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και να κάνει κλικ στο πεδίο «Αναζήτηση».


Αν τα στοιχεία είναι σωστά τότε θα του εμφανιστεί στην οθόνη τοπ μήνυμα "Επιτυχής αναζήτηση".


Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνει κλικ στο πεδίο «Εκτύπωση».


Τότε θα εμφανιστεί ένα άλλο παράθυρο όπου θα αναγράφεται το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει ο ιδιοκτήτης ΙΧ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση του παραδείγματος ο ιδιοκτήτης δεν πληρώνει κάτι γιατί το ΙΧ του είναι στην κατηγορία των «πράσινων» οχημάτων που έχουν χαμηλές εκπομπές ρύπων. «Μηδενικά τέλη κυκλοφορίας έτους 2014, για το όχημα: --- ----, E.I.X./Δ.I.X. 95 CO2 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής