Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Ταπητοκαθαριστήρια - καθαριστήρια "STAR" του Θοδωρή Πετράκη

Τα ταπητοκαθαριστήρια - καθαριστήρια "STAR" του Θόδωρου Πετράκη, με έδρα το Πέτρινο Καρδίτσας, δραστηριοποιούνται στο χώρο του καθαρισμού και φύλαξης χαλιών εδώ και 10 χρόνια, με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίησή σας.
​Ειδικότερα, η έμπειρη και άρτια εξειδικευμένη στους επαγγελματικούς καθαρισμούς ομάδα του αναλαμβάνει τον καθαρισμό των χαλιών σας χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα φύλαξης αυτών στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας.


Τα ταπητοκαθαριστήρια - καθαριστήρια "STAR" καλύπτουν μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και έχοντας εξυπηρετήσει μέχρι σήμερα πολλούς πελάτες σε Καρδίτσα και Λάρισα, είναι σε θέση να προσφέρει με σιγουριά και ταχύτητα ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις καθαριότητας των χαλιών σας, στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Πληροφορίες
Τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών 24410-21491
Αποστολή μηνύματος starcarpetclean.gr
facebook Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής