Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στις 13 Μαΐου θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες για νέα ΝΟΔΕ και νέα ΔΗΜ.Τ.Ο Παλαμά!!! κρίνεται απαραίτητο να γίνει μια διευρυμένη ΔΗΜ.Τ Ο Παλαμά για Ενημέρωση όλων των μελών και ανάλυση της βασικής εγκυκλίου!!!

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα πολλαπλών του Δήμου Παλαμά στις 7μμ το απόγευμα θα γίνει ανάλυση της εγκυκλίου από τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Παλαμά προς όλους τους ενδιαφερόμενους νεοδημοκράτες!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής