Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018

Τον Δήμο μας θα επισκεφτεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης

Τον Δήμο Παλαμά θα επισκεφτεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης αύριο Παρασκευή 2 Μαρτίου.

Ο κος Βασιλειάδης θα βρίσκεται στο Παλαμά στις 13:00 και με τη συνοδεία της Δημοτικής Αρχής θα επισκεφτεί έργα που χρηματοδοτούνται από την Γ. Γ. Αθλητισμού και βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο.

Στη συνέχεια θα δεχτεί όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου στο Κέντρο πολλαπλών χρήσεων και θα συζητήσει μαζί τους τυχόν προτάσεις για αθλητικές υποδομές ή οτιδήποτε άπτεται του αντικειμένου του.

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου θα παραθέσει γεύμα με τοπικά προϊόντα στον Υφυπουργό και στη συνοδεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής