Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δήμου Παλαμά για τις πληγείσες οικίες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για τις πληγείσες οικίες

Σύμφωνα με την ΚΥΑ ΔΑΕΦΚ-ΚΕ/οικ.1720/Α32/28.11.2017 και την ΔΑΕΦΚ-ΚΕ/2402/Α32/07.12.2017
Παρακαλούμε εντός δεκαπέντε (15) ημερών, δηλαδή μέχρι και τις 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 να καταθέσετε στον Δήμο Παλαμά φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία χορήγησης επιδόματος προς πληγέντα φυσικά πρόσωπα λόγω των καταστροφών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Τ.Κ. Καλογριανών την 19η ως και 26η Φεβρουαρίου 2018.

Τα δικαιολογητικά είναι τα παρακάτω:
Φωτοαντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας
Φωτογραφίες όψεων του πληγέντος κτιρίου και του εσωτερικού της κατοικίας που έχει πληγεί οι οποίες θα φέρουν  το όνομα και την υπογραφή του ιδιοκτήτη/-τριας ή του ενοικιαστή/-τριας
Φωτοαντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος ή ύδρευσης ή τηλεφώνου
Συμπληρωμένη η πρότυπη, σύμφωνα με την ΚΥΑ, Υπεύθυνη Δήλωση του αιτούντος (με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής), την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από τα ΚΕΠ ή από τον Δήμο Παλαμά.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΔΕΚΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ! ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΕΙΠΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ Η ΜΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής