Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Στο 6ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορωδιών ο Μικρασιατικός Σύλλογος Βουναίνων

Άλλη μια επιτυχημένη εμφάνιση της χορωδίας του Μικρασιατικός Σύλλογος Βουναίνων "Η καθ ημάς Ανατολή".

Στο 6ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορωδιών παρουσιάστηκε την Κυριακή 04/03/2018 η χορωδία μας η οποία συμπράττοντας επί σκηνής με τη χορωδία του ΟΠΑΠ Κιλελέρ και υπό την καθοδήγηση του τους χοράρχη κου Αντώνη Μαρέτη, μας ταξίδεψε μουσικά στις αλησμόνητες πατρίδες.

Το φεστιβάλ με την ονομασία "τι καλά το λέει τ'αηδονι" διοργάνωσε ο Πολιτιστικός σύλλογος Χάλκης Λάρισας με την στήριξη του Δήμου Κιλελέρ

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες.

Ηλίας Αθαναηλίδης








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής