Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018

Η Ιτέα γιόρτασε την 25η Μαρτίου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε την Κυριακή η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Ιτέα. Μετά το πέρας της δοξολογίας και σε κλίμα Εθνικής ανάτασης πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Η εκδήλωση άρχισε με κατάθεση στεφάνων από όλους τους φορείς, ποιήματα από μικρούς μαθητές και ακολούθησε ομιλία εκπαιδευτικού η οποία εξείρε το νόημα των αγώνων και της θυσίας των ηρώων του απελευθερωτικού αγώνα του 1821.

Στη συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση όλων των μαθητών του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Ιτέας.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν:
Ο Ιερέας του χωριού πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο αντιδήμαρχος Θωμάς Κοντοβάϊος, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Αχιλλέας Καραλής, ο πρόεδρος τ.κ. Βαγγέλης Λύτρας, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας Αχιλλέας Μπαλαντίνας, ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Ιτέας Νώντας Σπυρόπουλος και η πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Ιτέας Τζένη Μακρή.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής