Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Όσο πιο ψηλά μπορεί ο Ενιπέας Ιτέας!

Στην 7η θέση της Β1 Ερασιτεχνικής φιγουράρει ο Ενιπέας Ιτέας, με την ομάδα να φιλοδοξεί σε όσο το δυνατόν υψηλότερο πλασάρισμα στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές.

Οι νεοφώτιστοι στη Β’ ΕΠΣΚ κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα γηγενές σύνολο με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας που τους απάλλαξες από πολύ νωρίς από το άγχος του υποβιβασμού και αντιθέτως, έδωσε την αίσθηση ότι με λίγη τύχη παραπάνω, οι Κιτρινόμαυροι μπορούσαν να διεκδικήσουν ακόμη και την είσοδό τους στα πλέι-οφ.

Η πρώτη χρονιά επιστροφής της ομάδας στη Β’ κατηγορία στέφεται με επιτυχία και ο Ενιπέας, διάγοντας μία περίοδο με πολύ δύσκολο πρόγραμμα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 25 βαθμούς και την Κυριακή (1/4) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ισόβαθμή του, Νίκη Κέδρου, με στόχο να μείνει μόνος 7ος, απειλώντας ταυτόχρονα και τον Ερμή Μαυραχάδων που βρίσκεται στην 6η θέση.

Σε μία κατηγορία όπου το επίπεδο ανέβηκε σε σύγκριση με πέρυσι, οι Ιτεάτες διαθέτουν ξανά τον νεαρό Γιώργο Παππά στη σύνθεσή του που συνεχίζει να σκοράρει κατά βούληση, όντας ο δεύτερος σκόρερ του Ομίλου με 14 γκολ!

Πέρυσι, σε ένα ενιαίο πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είχε καταφέρει να σημειώσει 44 (!) τέρματα και σταδιακά να δείχνει ότι εξελίσσεται και ανταποκρίνεται σε πιο δύσκολες απαιτήσεις, όσο ωριμάζει αγωνιστικά.

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής