Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ιτέας επισκέφθηκαν το «Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας»

Μια εκπαιδευτική επίσκεψη με μεγάλη επιτυχία!
Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ιτέας επισκέφθηκαν το «Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας».
Ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου, θαύμασαν τα εκθέματα, άκουσαν, ρώτησαν, ενημερώθηκαν και έφυγαν παίρνοντας μαζί τους εικόνες από τη σπουδαία ιστορία της Θεσσαλίας, από την προϊστορική εποχή ως σήμερα.

Ευχαριστούμε πολύ το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας και την κυρία Κωνσταντίνα Κόντσα για την υπέροχη ξενάγησή της που κράτησε το ενδιαφέρον των παιδιών μέχρι το τέλος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής