Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

Υπομονή ή ωχαδερφισμός;;

Υπομονή ή ωχαδερφισμός;;
Ότι από τα δυο και να συμβαίνει θα το πληρώσουμε.
Και θα το πληρώσουμε τόσο ακριβά που οι σημερινοί φόροι θα φαίνονται σταγόνα στον Ωκεανό. Δεν μπορεί να τα προσπερνάμε όλα.
Τις τελευταίες μέρες η διαφήμιση της Nova συνεχίζει ακόμη να πλασάρει το προϊόν της με ένα εξευτελιστικό τρόπο που γελοιοποιεί τη θρησκεία μας.
Οι Μαθητές του Χριστού έχουν γίνει "σεναριογράφοι" και αποκαλούνται πλέον Τζον, Μάθιου κτλ.
Οι γραφές τους συμμετέχουν στα όσκαρ το οποίο παραλαμβάνει "ο Θεός".
Κι εμείς κοιτάζουμε, ακούμε και χειροκροτούμε διότι είμαστε "πολύ μπροστάααα".
"Ελα μωρέ τώρα, με τους παπάδες θα ασχολούμαστε";;
"Οι θρησκείες φανατίζουν".
Όχι. Οι θρησκείες δεν φανατίζουν.
Οι υπερπροοδευτικοί που τα ισοπέδωσαν όλα φανατίζουν.
Να κατέβει ο Σταυρός από τη σημαία διότι προκαλεί, να φύγει η εικόνα του Χριστού απ τα σχολεία διότι προσβάλει τα παιδάκια των μεταναστών, να καταργηθεί η πρωινή προσευχή διότι τα παιδάκια των μεταναστών νιώθουν άβολα.
Μάλιστα.
Έ για να το επιβάλετε εσείς οι "ανώτεροι" κάτι θα ξέρετε, κάτι θα έχετε δεί.
Ή μήπως κάτι σχεδιάζετε;;
Σε λίγα χρόνια οι άλλες θρησκείες στην Ελλάδα θα είναι τόσο ισχυρές που στο τέλος θα καταργήσουμε τα Χριστούγεννα και το Πάσχα και θα γιορτάζουμε "Μέρα των ευχαριστιών", "Χάλογουιν" "ραμαζάνι", θα φτιάχνουμε μαστίγια για να μπορούμε να αυτοδερνόμαστε κτλ κτλ. Ρωτάω κι εγώ λοιπόν.
Δεν γνωρίζουν σε ποιά χώρα ήρθαν;;
Δεν γνωρίζουν ότι αυτή η χώρα έχει κάποιους κανόνες, ήθη, έθιμα, ΙΣΤΟΡΙΑ;;
Δεν λέω να ασπαστούν τη θρησκεία μας, αλίμονο, αλλά να τη σεβαστούν όπως εμείς σεβόμαστε τη δικιά τους και δεν απαιτούμε να αλλάξουν ή να κρύψουν τα σύμβολά τους.
Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουμε ως λαός διότι άρχισαν οι ρίζες μας και μαραίνονται....

Αχιλλέας Μπαλαντίνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής